Inspirace na výrobu domečku pro panenky

Copyright Hilda Grahnat

Nevím jak vy, ale já jsem vždycky toužila po domečku pro panenky. Tak dlouho jsem přemlouvala tátu, až mi nakonec stloukl pár prkýnek dohromady a domeček byl na světe. Vyhrála jsem si s ním do nekonečna.
Copyright Hilda Grahnat

Copyright Hilda Grahnat

Když jsem brouzdala na internetu, našla jsem nespočetné množství krásných nápadů, jak se tento domeček dá vyrobit. Knihovna, stará skříňka nebo televizní stolek, jsou skvělým základem a pak už je jen na Vás, jak takový domeček vyzdobíte a pro koho bude určen.  Můžete použít nějaký pěkný balící papír a vytapetovat stěny, nebo vytisknout fotku Vaší dcery a použít ji jako obrázek. Se samotným nábytkem už to bude horší, Pokud chcete pěkný, budete ho muset koupit. Nemáte-li finanční prostředky, zkuste vyrobit nábytek z kartonu od krabic. Snadno se s ním pracuje a je docela stabilní. Dá se moc pěkně využít i papírové plato od vajíček. Když zapojíte fantazii, může se stát z jedné části stoleček nebo křesílko.

Nemusíte utrácet tisíce, stačí se inspirovat chytrými příklady, zapojit vlastní fantazii a nebát se vyzkoušet i víc nápadů. Jestli se Vám podobný podařil, pošlete nám vaše příklady a my je zveřejníme!

Copyright Varpunen

Copyright Varpunen

Copyright Pinterest, Honest to Nod

Copyright ikatbag, Ikea

Copyright Ellen's Album

Copyright Ellen's Album

Copyright Mouse House

Copyright Mouse House











2 komentáře:

  1. Anonymní18.1.14

    Jsou moc hezké ale kde se dají sehnat věci jak je například ten vyřezávaný stoleček?

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.