Plenky, které uspokojí všechny maminky

Copyright Hamac

S příchodem dítěte, každá maminka zvažuje, jaký druh plen bude používat.  Látkové nebo jednorázové? A proč nezkombinovat obojí? Plenky Hamac jsou unikátním řešením pro maminky, které chtějí pomoci životnímu prostředí, ale přitom mít možnost flexibilní volby, kdy chtějí prát a kdy ne.

Copyright Hamac

Povoláním produktová návrhářka a matka dvou dětí přivedla své představy do reality v lednu 2008 a tak přišla poprvé na svět plenka HAMAC. Jednoduché tenké plenkové kalhotky v krásných barvách, do kterých můžete vložit savou jednorázovou náplň z buničiny, nebo pratelnou náplň z organické bavlny či mikrovlákna. Papírová náplň neobsahuje žádný plast a po měsíci už ji na kompostu nenajdete (běžná komerční  jednorázová plena se rozkládá 500 let!) Absence plastu se také výrazně odrazila na nákladech výroby jednotlivé náplně. Látkovou náplň vyjmete z kalhotek a perete pouze zašpiněnou část.  Takže žádné 12ti hodinové sušení a kopy špinavých plenkových kalhotek.


Kolekce HAMAC tento rok také představila limitovanou edici dětských kalhotek  do bazénu ve veselých vzorech pro kluky i holky, tak se určitě podívejte na jejich webové stránky.

Tento příspěvek nám zaslala Helena Černá, koukněte se na její blog.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.