Inspirace pro přebalovací koutek

Copyright Better Homes, The Nursery Book, Parents

Ne každý má prostor na přebalovací koutek a ne každý si myslí, že je tato vymoženost moderní doby nutností. Nicméně, když se člověk zamyslí, kolikrát tuto činnost bude muset za rok vykonávat, musí uznat, že dobrý a bezpečný přebalovací pult není na závadu a stane se dobrým pomocníkem.

Copyright Apartment Therapy, Chic Cheap Nursery
Před tím, než začnete takový koutek navrhovat, pečlivě přemýšlejte, co potřebujete nutně při ruce a co není zas tak nezbytné.  Nezapomínejte také na bezpečnost miminka. Každý malý neposeda se snadno může překulit! Závěsná hračka nebo kolotoč, může být dobrým pomocníkem k udržení pozornosti a klidu. Na trhu najdete nespočet přebalovacích pultů, stolků, podložek, organizérů. Stačí si jen vybrat a sladit vizáž se zbytkem pokojíku nebo místnosti, do kterého přebalovací koutek umístíte.

Pokud nemáte dostatečné finanční možnosti, někdy stačí použít starou skříňku a trochu jí zrenovovat a přizpůsobit potřebám. Nebojte se experimentovat, teprve až budete Váš koutek požívat několik dní, zjistíte, co je potřeba upravit.

Copyright hgtv, Inulgy, Pinterest, Pinterest
Copyright Pinterest, Jones Design Company, Apartment Therapy

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.