Emagame nábytek pro panenky

Copyright Emagame
Nápaditý nábytek pro panenky tento rok představila česká maminka stylistka a módní redaktorka v jednom, Erika Partyková. Původně byl tento set navržen pro její dceru Emu, ale postupem času vznikla myšlenka výroby v malých limitovaných sériích.

Ema má mámu. Máma a Ema si rády hrají.  Gauč, postýlka, židle, konferenční stolek, šatní skříň s ramínky nebo třeba i paraván najdete v jejich setu. A aby to nebylo nudné hraní, můžete přikoupit i textilní doplňky jako je peřinka a polštář nebo ramínka.

A co Emagame umí navíc? ,,Jelikož je každá holčička jiná, umíme přizpůsobit finální produkt všem požadavkům, a to nejen barevným. Na základě domluvy je možné navrhnout speciální sadu s novým designem ušitým přímo na míru celému interiéru pokojíčku. Holčičky i maminky si takovouto péči přeci zaslouží.''

Jediným mínusem této unikátní hračky je cena, která začíná na 550Kč za kus. Pro více informací se podívejte na jejich webové stránky.

1 komentář:

  1. Tuto kolekci panenkovskeho nabytku jsem videla na Designbloku a uplne me okouzlila, skoda, ze nestoji o neco malo min, dcerce by se do pokojicku hodil :-)

    Mamou-stylove.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.