Moderní rostoucí židlička Sprout od Oxo Tot

Ne mnoho jídelních židliček je tak elegantních, jako je velice praktická židlička Oxo Tot Sprout.  Nabízí komfort pro děti od 6 měsíců až do 5 let a její design je důmyslně navržen pro každodenní užití.

Oxo je americká firma, kterou založil Sam Farber  v roce 1990. Začal navrhovat praktické produkty do kuchyně ke každodennímu využití a postupem času sortiment rozšířil i na dětské produkty. V jejich nabídce nyní můžete najít hrníčky, talířky, mističky, lžičky,  anebo právě jídelní židličku Sprout.

Tato rostoucí jídelní židlička sklidila několik ocenění po celém světě a těší se stále větší popularitě. Základ je  vyroben ze dřeva, sedátko z plastu, které je doplněno pohodlným pěnovým sedákem (můžete si vybrat ze tři různých barevných provedení) a samozřejmě nechybí odjímatelný stoleček. Podrobné instrukce najdete ve videu níže.


Jediná nevýhoda, která je této židličce vyčítaná, je fakt, že se nedá složit a cena není také jedna z nejdostupnějších. Můžete ji pořídit cca od 160 liber.

Oxo bohužel nemá zastoupení v Čechách, ale najdete ho v sousedním Německu, což není až tak daleko a samozřejmě pokud zapátráte na internetu, určitě najdete distributora i tam.

4 komentáře:

  1. Anonymní22.4.13

    vypada prakticky, mne osobne se moc libi zidle Ovo od Micuna. Nemate na ni nejake reference? http://www.ovobymicuna.com/#/gallery aby to nebyl jen designovy vystelek a v praxi nepouzitelny. Diky za nazor. Barbora

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprout je velice praktická. V časopise Which (něco jako náš Dtest) je velice dobře hodnocená.

      Ovo je opravdu nádherná, psala jsem o ni také článek http://www.pepperpot.cz/2012/06/exkluzivni-zidlicka-ovo.html

      Bohužel ale nemám spotřebitelský test, pouze jedno doporučení od kamarádky, která ji má v Paříži...:-))Je s ní moc spokojená.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní27.4.13

    Dekuju moc za odpoved!!! Barbora

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.