Narozeniny jak ze starých časů

Copyright Blushink
Taky si myslíte, že váš drobeček vypadá jako ze starých časů? Nechte se inspirovat nápadem na oslavu narozenin, který vytvořila pro svého syna designérka Kelly a zveřejnila na svém blogu.
xx

Celé téma se točí kolem starých výtisků novin, tyrkysové barvy a dobré zábavy. Každý detail je promyšlený a propracovaný. Barevná paleta výzdoby, jídla i oblečení je jasně stanovena a tím pádem celek vytváří krásný konečný dojem na každého hosta. 

Menu je také spojeno s dřívějšími recepty té doby v Americe, proto Kelly servírovala mini hamburgery, mini párky v rohlíku, hranolky, špízy s čerstvými rajčaty, okurkou, sýrem a bazalkou a spoustu sladkostí, které sama upekla, více se můžete dočíst na jejím blogu.

Copyright Blushink

Za povšimnutí jistě stojí sklenice od dětských výživ, které autorka použila pro servírování tyrkysového punče, ozdobila je proužkem látky s novinovým potiskem a přidala brčko (recept na punč v angličtině naleznete zde) Nemyslíte, že vypaadají naprosto senzačně?
Copyright Blushink



Umíte si představit, že by jste dokázali uspořádat takovou oslavu i vy? Pošlete nám svoje nápady, ty nejlepší zveřejníme.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.