Beruškové narozeniny

Copyright Sweet Cheek Stasty Treats, Flér - Debonaire, Party Pail

Chystáte velkou párty pro svoji holčičku? Proč neuspořádat beruškovou narozeninovou oslavu? Inspirace v tomto článku najdete spousty.

Slunéčko sedmitečné je jednoznačně spjaté se štěstím a všechny holčičky milují počítat, kolik teček taková beruška má. A navíc tento jednoduchý symbol štěstí, Vám i Vaší rodině může přinést nezapomenutelnou událost,  na kterou budou všichni zúčastnění často vzpomínat.
Jak ale takovou úspěšnou párty uspořádat?

Barevná paleta je vcelku jasná - červená, černá a bílá. Pokud Vám tato kombinace přijde trochu smutná, projasněte tyto barvy světle zelenou nebo žlutou.






3-4 týdny předem
Rozhodněte se, kde oslavu uspořádáte (u Vás doma, na zahradě, v parku, atd.) a kolik hostů pozvete. Nezapomeňte se zeptat Vaší holčičky, kdo nesmí v tak významný den chybět.

Rozešlete pozvánky. Ať už emailem nebo poštou, zkuste vtipně zakomponovat berušku. Na našich webových stránkách brzy najdete jednu takovou.

Připravte výzdobu - balónky, pompoms, vějíře a girlandy můžete vyrobit s Vašimi dětmi, zapojte je co nejvíce. Bude je to bavit.

Chcete Vaši holčičku obléct jako berušku? Ušijte ji kostým, nebo se podívejte na Flér a objednejte ho. Jeden povedený najdete zde.
 
Týden předem

Nakupte všechno potřebné jak pro přípravu jídla, tak pro ostatní přípravu (papírové talířky, kelímky). Dva až tři dny předem upečte dort.

Promyslete zábavu. Jaké hry budete hrát? Nebo budete spíše něco vyrábět? Pozvete profesionálního baviče? Koupíte frkačky, čepičky nebo bublifuky?

Připravte malé překvapení pro kažého malého hosta. Proč? Váš oslavenenec dostane spoustu dárečků a ostatní děti budou přihlížet, jak je rozbaluje. Nemyslíte si, že si i ostatní zašlouží něco malého?

Den D
Připravte jídlo na stůl. Cherry rajčátka nebo sýr BabyBel proměněné v berušky, budou krásnou ozdobou na stole. Nabídnětě co nejvíce zajímavých chutí, ale myslete na nejčastější dětské alergie. Ovocné a zeleninové špízy, tyčinky, křupky, popcorn nebo jednohubky jsou jistou volbou. Děti ocení více malé pestré zobání než velké talíře jídla. Nepočítejte s příbory. Nechte je jíst rukama, užijí si při tom více legrace a Vy budete mít méně práce.

Odstraňte všechno cenné, co nechcete, aby se ve víru vášně rozbilo. A samozřejmě myslete na bezpečnost dětí.

Děti od dvou let věku se jsou schopny alespoň na chvilku zabavit sami. Dejte jim proto trochu volnosti, a teprve až zábava ochabuje anebo přerůstá přes hlavu, zasáhněte. Malování na obličej nebo tetování udělá každému radost.

A na závěr nezapomeňte nafotit spoustu fotek a poslat je všem zúčastněným!

Copyright 1, 2. Flér - Mariposita, 3. Flick, 4. Pinterest, 5. Flickr, 6. Etsy, 7. Photobucket, 8. Living Locurto, 9. Dort, 10. Pom poms, 11. Dort



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.