Piráti z Karibiku - párty pro kluky i holky

Copyright Kara's Party Ideas, Debra Weisheit Photography, iVillage
Jaká lepší oslava může být, než piráti z Karibiku? Holky, kluci a možná i dospělí se rádi promění v Jakcka Sparrowa nebo Elizabeth Swannovou. Podívejte se na naší inspiraci, ve které uvidíte pozvánky, dorty, jídlo i zábavu ve stylu pirátů.

Barevná paleta je vcelku jasná - červená, černá a bílá. Ale pokud chcete dát důraz na to, že je párty pro holčičku, můžete zvolit i růžovou (místo červené), pastelově modrou (barva moře) a perleťovou! Na jeden takový příklad se můžete podívat zde.

Pozvánky:
Pokud chcete být hodně originální, můžete vytvořit mapu, kterou dáte do lahve a zapečetíte. Anebo se inspirujte naším výběrem níže.

Copyright Flickr, Confetti, Tethered2home

Copyright Notable Nest, Kara's Party Ideas, Scrap Inspired


Jídlo:
Co asi takovým pirátům nejvíce chutná? Pečená kuřecí stehýnka, pečené brambory ve slupce, hranolky, mini sandwiche ve tvaru loďky, špízy, ovocné jednohubky, rybičky se sezamovým semínkem, sušenky ve tvaru loďky, bonbóny ve tvaru žížal nebo mořských potvor. Určitě Vás napadne spousta dalších možností. A samozřejmě nesmí chybět čokoládové penízky!

Copyright Sweet Sugar Belle, Grace Happens, Pinterest

Copyright Kara's Party Ideas, Kara's Party Ideas, Endlessimmer, Kara's Party Ideas, Cottage Industrialist

Copyright Kara's Party Ideas, Kara's Party Ideas


Zábava:
Můžete pozvat profesionálního baviče piráta, šermíře, apod. Uspořádejte hon za pokladem, anebo naplňte veliký sud pískem a ukryjte tam korálky, hračky, penízky - děti pak můžou hledat poklady. Vytvořte speciální koutek na focení, kde budou k dispozici kníry, čepice, klapky na oko, hák, a děti se mohou fotit navzájem.
Copyright Paper and Cake, Etsy

Copyright The Fickle Pickle, A Collection of Hobbies, Kara's Party Ideas, ikatbag, Pinterest

Copyright 1, Under the Sycamore, chickabug


A nyní, plánujte a organizujte!

Rozhodněte se, kde oslavu uspořádáte (u Vás doma, na zahradě, v parku, v restauraci, atd.) a kolik hostů pozvete. Nezapomeňte se zeptat Vašich dětí, koho by rády pozvali sami!

3-4 týdny předem
Rozešlete pozvánky!

Připravte výzdobu - balónky, pompoms, vějíře a girlandy můžete vyrobit s Vašimi dětmi, zapojte je co nejvíce. Bude je to bavit. Pokud si troufáte, můžete vyrobit i pirátskou loď ze starých krabic.

Týden předem
Nakupte všechno potřebné jak pro jídlo, tak pro ostatní záležitosti (papírové talířky, kelímky, dva až tři dny předem upečte dort).
Copyright iVillage, Kosternovi

Copyright Baked Brie, Pinterest, Birthday Invitations


Promyslete zábavu. Jaké hry budete hrát? Nebo budete spíše něco vyrábět? Pozvěte profesionálního baviče? Koupíte meče nebo klapky na oko?

Připravte malé překvapení pro každého malého hosta. Proč? Váš oslavenec dostane spoustu dárečků a ostatní děti budou přihlížet, jak je rozbaluje. Nemyslíte si, že si i ostatní zaslouží něco malého?

Den D
Připravte jídlo na stůl, vyzdobte vše dříve připravenou dekorací.

Odstraňte všechno cenné, co nechcete, aby se ve víru vášně rozbilo. A samozřejmě myslete na bezpečnost dětí.

Děti od dvou let věku se jsou schopny alespoň na chvilku zabavit samy. Dejte jim proto trochu volnosti a teprve až zábava ochabuje anebo přerůstá přes hlavu, zasáhněte.

A na závěr nezapomeňte nafotit spoustu fotek a poslat je všem zúčastněným!






1 komentář:

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.