Ookidoo, stylový český obchod pro miminka a děti

Zdroj Ookidoo
Musím říci, že jsem se zařekla, že nebudu propagovat žádné internetové obchody pro děti. Ale české Ookidoo mi natolik vzalo dech, že si prostě nemůžu pomoci a musím s vámi sdílet moje nadšení!

Ookidoo založily dvě novopečené maminky Jana a Jindra, které zažívaly asi podobné pocity jako já, když jsem se poprvé vydala do obchodů pro děti a miminka. A to jsem oproti nim měla asi trošku lepší výběr ve velkoměstě jako je Londýn. A tak vzniklo Ookidoo, které nabízí výběr dětského zboží ze všech koutů světa. Kritéria pro zařazení do jejich obchodu jsou v podstatě jednoduchá - krasné, praktické a kvalitní věci, které jsou vyrobené s respektem k přírodě i k lidem. Najdete u nich téměř všechno -  od hraček, přes nábytek až po zavinovačky.

Upozorňuji, že pokud zavítáte na jejich webové stránky, je možné, že na nich utratíte celý měsíční rozpočet! Ale tak proč to nezkusit , díky Ookidoo!








3 komentáře:

  1. Tak to je úžasný obchod, díky za sdílení ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. To my moc děkujeme za podporu! ookidoo je pro nás srdcová záležitost, takové další miminko,které se pomalu začíná batolit, se všemi radostmi i strastmi. Kdybyste, milé ženy, tušily, jak si ceníme každé Vaší podpory, pochvaly nebo poděkování :-) Děkujeme!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní9.1.13

    Obchod opravdu krásný, jen ty ceny!! Bohužel mají mnohem dražší produkty než jinde...třeba fantastické karty chytré karty WEE http://www.fler.cz/zbozi?uid=15979 nabízí za 290 Kč a jinde se dají koupit za 220 Kč...

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.