Svatý Valentýn za dveřmi

Zdroj Kala Lopez Photography
Pro Čechy rozporuplný svátek, který se dostává každý rok do podvědomí více a více lidem. Ať už mu fandíte nebo ne, nejjednodušší je udělat radost těm nejmilovanějším, kdykoliv to tak cítíte a samozřejmě vůbec nezáleží na datu. Inspiraci a tipy jak, najdete v dnešním článku!

Tento svátek připadá na 14. února a světe div se, není to jen pouhopouhý výmysl! Svatý Valentýn byl katolickým knězem a jedna z legend vypráví, že potají oddával snoubence podle křesťanských tradicí a proto ho císař Cladius II. nechal popravit právě 14. února.

Pro mě tento svátek nenabyl velké důležitosti a rozhodně si ho nespojuji s kupováním drahých dárků. Příležitosti ale udělat radost dětem, prarodičům i kamarádům ráda využiji. Protože stačí málo a navíc to může být i velká legrace!

Ne nadarmo se říká, láska prochází žaludkem! Z běžných jídel jako je vajíčko, linecké cukroví, ovoce, cherry rajčátka, listové těsto snadno vykouzlíte Amorovy šípy nebo srdíčka. Zapojte fantazii i děti. Ty zas mohou s roličkou toaletního papíru orazítkovat přáníčka pro babičky nebo tatínka. A co teprve, když se otisknou dvě roztomilé nožičky do tvaru srdce! To přeci musí dojmout i ty nejtvrdší nátury. Pořád vám to nestačí? Tak snad najdete nějakou inspiraci níže.

Zdroj
Zdroj



Zdroj Things I Love

Zdroj pinterest
Zdroj Pinterest
Zdroj pinterest
Zdroj Rust Sunshine
Zdroj We Heart It
Zdroj Pinterest
Zdroj We Heart It



Zdroj Pinterest

Zdroj Eat Pray Bake

Zdroj Scrambled Henfruit


Zdroj Pinterest

Zdroj Pinterest
Zdroj Cake Student
Zdroj Flickr

Zdroj Bakerella
Zdroj Eye Candy
Zdroj Lindsey Mills Photography
Zdroj Glorious Treats

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.