Výběr šesti přebalovacích tašek

Copyright 1 Storksak, 2 Yummy Mummy, 3 Yippy dada, 4 Storksak, 5 Mamami, 6 Orla Kiely
Co všechno se musí vejít do přebalovací tašky? Plínky, vlhčené ubrousky, oblečení, hračky, lahvičky, jídlo, doklady, peněženka, telefon, foťák, notebook, klíče, lžičky a spousta dalších věcí. Někdy je těžké zabalit vše do jedné elegantní kabelky, která by se nepodobala krosně nebo pytli. Koukněte se proto s námi na několik přebalovacích tašek, do kterých by se mělo vejít úplně všechno a navíc se nemusíte stydět takovou tašku nosit.

1) Storksak Elisabeth
Kožená, velice elegantní taška, která má devět vnitřních kapes, extra termo tašku na lahvičku, dvě kapsy na držení lahviček, externí kapsičku, do které můžete dát cennosti nebo vlhčené ubrousky a přebalovací podložku, kterou můžete vyprat. Do tašky se s přehledem vejde notebook a spousta dalších věcí. Více informací najdete na webových stránkách Storksak.



2) Yummy Mummy
Roztomilá, praktická přebalovací taška, která má tři kapsy z venku, uvnitř najdete 2 velké kapsy na plínky, 2 termo kapsy na lahvičky, kapsu na telefon, zrcátko, kapsu na zip a držák na klíče nebo dudlík. samozřejmě obsahuje i přebalovací podložku a navíc vodě odolnou tašku na zip, do které můžete dát špinavé věci, vlhčené ubrousky, nebo cokoliv, co chcete držet separátně.


3) Yippy dada
Nestárnoucí design této tašky obsahuje 2 kapsy z venku, 4 velké kapsy uvnitř, 2 externí taštičky, jednu kapsu na zip, přebalovací podložku, externí termo tašku na lahvičku, peněženku a mnoho dalších. Více informací najdete na webových stránkách Yippy dada.


4) Storksak Nina
Velká lehká taška s originálním vzorem, která má sedm extra doplňků - jeden z nich je taška na jídlo, která udrží stejnou teplotu až 4 hodiny nebo malá taštička na cenné věci. Více informací najdete na webových stránkách Storksak.



5) Mamani Shivali Shimmer
Módní, luxusní stříbrná přebalovací taška se dá rozepnout jako malý kufřík a proto je vše velice organizované. Uvnitř najdete jednu velkou průhlednou kapsu na zip a tři menší kapsy na jídlo, lahvičky a ostatní věci. Navíc obsahuje extra termo pouzdro na lahvičku, přebalovací podložku a vodě odolnou tašku na zip, do které můžete dát špinavé věci, vlhčené ubrousky, nebo cokoliv, co chcete držet separátně. Více informací najdete na webových stránkách Mamani.




6) Orla Kiely
Veselá, elegantní taška, která má jednu velkou kapsu na zip na dně tašky a dvě kapsy z venku. Uvnitř najdeme kapsičku na mobil, kapsu na zip a 6 kapes na plínky, jídlo, atd. A samozřejmě nechybí přebalovací podložka. Více informací najdete na webových stránkách Orla Kiely. 

Cenová relace těchto tašek se pohybuje cca mezi 1500 a 5500 korun.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.