Nový Mini Micro 3 v 1 pro děti od 1 roku až do 5 let!

Copyright Micro Scooter

Pokud neznáte Micro koloběžky, věřte nebo ne, v Anglii, ale i v jiných státech, je vlastní asi každé druhé dítě. Na každé procházce do parku jich potkáte nespočet. Děti a nyní už i dospělí na nich trandí o sto šest. Nyní Micro ale přišlo s převratnou novinkou Mini Micro 3 v 1!

Jednoduchý a chytrý design Mini Micro 3 v 1 získal už několik ocenění a byl navržen společně se švýcarskými lékaři. Je ideální pro rozvíjení rovnováhy a motoriky a navíc je zde použit speciální mechanismus, který zatáčí při naklonění řídítek. Děti proto tento produkt používají velice intuitivně. První variantu se sedátkem mohou používat už od jednoho roku jako odrážedlo. Jakmile se stanou jistými na nohou, mohou pomalu přejít na koloběžku s řídítky ve tvaru o, a třetí fáze spočívá ve vyměnění řídítek za normální Mini Micro řídítka.

Micro vyrábí nepřeberné množství barevných koloběžek od 1 roku až po verze pro dospělé. V Čechách najdete několik distributorů a samozřejmě různé ceny, ale celkově, se dá říci, že Micro je dostupné všem.
Copyright Micro Scooter

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.