Madderson přichází na trh s jarní kolekcí pro těhotné

Madderson London navrhuje překrásné kusy oblečení pro těhotné a chápe jejich potřebu vypadat elegantně při různých příležitostech během těhotenství i po něm. V jejich jarní kolekci najdete výrazné barvy s promyšlenými detaily a klasické střihy, které zvýrazňují ženské křivky.

Najít elegantní šaty a oblečení pro speciální příležitosti v době, kdy tvar postavy zrovna nepřestavuje standardní velikosti, není  jednoduché a k velké nevýhodě maminek stále málo firem se specializuje na módu pro těhotné. Madderson London je jedna ze světlých výjimek. Navrhují důmyslné střihy elegantních šatů a oblečení pro speciální příležitosti, které snadno padnou v průběhu celého těhotenství, ale ke všemu budou vypadat stejně dobře i po porodu.

Začátky této nové značky jsou velice podobné jako u ostatních. Snem Sary Madderson bylo stát se módní návrhářkou od dětství, nicméně osud jí zavedl do sféry financí, kde strávila deset let. Až teprve po narození syna Paddyho se rozhodla obnovit svojí vášeň pro návrhářství a pustila se do vytvoření nové značky pro těhotné. Nyní je tomu přes rok, co tato unikátní značka vznikla a slaví poměrně velké ohlasy.

Pro více informací o cenách a prodejnách se podívejte na jejich webové stránky. Já osobně bych s radostí sáhla po Charlotte Dress, jen kdyby byl o trochu levnější...










Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.