Ze Slovenska přichází dětská móda Mile v retro stylu

Zdroj Mile
A pak že to nejde! Kamarádky, ale také maminky a k tomu navíc milovnice dobré módy a stylu, Miriam Šichmanová (žurnalistka) a Lenka Garajová (ekonomka) vytvořily nezapomenutelnou kolekci pro děti v retro stylu. A světe div se, jejich hlavním produktem jsou nostalgicky známé punčocháče. Mám nutkavý pocit, že musím takové mít jak pro Vincenta tak pro Lili!


Miriam i Lenka jsou pro mě absolutně zářným příkladem, že všechno jde, když se chce. Když jsem poprvé shlédla jejich webové stránky, byla jsem naprosto unešená profesionální a originální prezentací a proto mě ještě víc těší, že se takové dílo dá vytvořit v každodenním koloběhu s dětmi. Kéž by v jejich stopách kráčelo více firem a samozřejmě i doufám, že další maminky najdou více kuráže a inspirace právě v jejich příběhu.

Mile - Milé malé hadry, jak nazývají svou značku zakladatelky firmy, vznikla teprve před rokem a je zatím na začátku své cesty. V jejich nabídce najdete punčocháče, bodíčka a trička, které v sobě nesou ověřenou kvalitu, praktičnost, ale i novou duši v retro stylu. Lenka i Miriam jsou nerozlučné kamrádky, maminky na plný úvazek a k tomu ještě navrhují, stříhají a vyrábí první prototypy věcí, které pak zkoušejí na svých dětech. Jejich děti se staly součástí značky a pomahájí, kde se dá. Škoda, že jednoho dne vyrostou… Tak ale jak porostou jejich děti, tak určitě poroste i firma Mile. Časem plánují přidat spoustu dalších kvalitních věcí a jejich vize sahá velice daleko, proto je určitě nezapomeňte pravidelně sledovat.

Krásný rozhovor s nimi najdete v online časopisu a blogu Egreš (Angrešt), který mimochodem rozhodně také stojí za shlédnutí.






1 komentář:

  1. Skvelé!!!...veľmi milé a zároveň originálna móda pre maličkých. Je to jednoducho profesionálne "zmáknuté".

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.